Blog Gadis Comel Ramai Follower

Dulu2 masa di awal pembabitan berblogging, saya ni jenis yg xpuas hati sokmo dngn template dan layout blog. Hari2 nak tukar template. Faham2 ajerla bila dah tukar template tu bykla coding yang nak kena repair balik pastu nk touch up kasi cantik semula blog. Sangat leceh... pasal meta tag lagi..huh! 1 malam tak siap (sbb xterer lagi, kena godek sana sini)
Biasanya saya akn rujuk tutorial pasal blog di blog lyssa ni. Umur baru 20 thn tapinya sgtlah komited dgn blog. Banyak sangat tutorial dan tip untuk kita ikut. Follower blog lyssa dah cecah 51226! gilerla... follower sy pun lum cecah 2k lagi..huhu
hebat kan dia.. sangat mengagumi beliau sebab dalam usia muda dah berjaya mencapai jumlah follower yang ramai macam tu. Semua follower tu mesti berminat dengan tutorial yang disediakan. saya pasti! 



Comey dok?

Jom terjah blog lyssa kalau nak cari tutorial blog. Konpem ada punya

1 comment:

  1. org sebok buat entry nk naikkn trafik blog. yana heboh nk cantikkn blog jerk ... masih tak puas lg nk edit2. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...