Upah design blog?

Mood nak mengupdate serta merenovate blog telah datang tapi tak rajin sangatla  macam dulu2. Buat separuh2 jer. Pastu bosan..tinggal jap...hurmmm...
sebenarnya threaded commnet bermasalah dah tak dapat nak setelka. Sebab tu saya nak rombak balik semula.
Tengokla blog saya skrg ni..kacau bilau. Nuffnang pun tak isi. Bukan apa. BE baru jer abeh..so tak kisahla sangat tak letak iklan nuffnang tu.
Naperla masih malas nak siapkan renovation ni...
Nak upah orang jer tapi tak jumpa yang agak murah..semenya atas RM50...
Ada tak sesape yang nak upah amik design template blog ni dengan harga yang murah????
Saya cuma nak basic jer..header guna yang asal jer...just coding2 untuk seo jerla..malas betul nak godek2....

4 comments:

  1. same la kite kak..
    malas yg mat nk godek2 skrang..
    tp tgk template same je bosan plak.. :)

    ReplyDelete
  2. Heheee, selamat merenovate rumah baru ye..

    Myra tak reti, upah orang jugak ;)

    ReplyDelete
  3. @.: iEyLa :.dah bosan sgt ni..kena tukar jugak template

    ReplyDelete
  4. eca amik upah RM20 je..tpi klu nak letak sekali sume (metatag,breadcrumb,sitemap dan FB comment) amik Rm25-30 je.
    tpi tempahan tutup skrg.lepas exam baru buka balik.hikhikhik :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...