Tudung Bawal Lace Roses

Seperti yang telah saya nyatakan dalam enri sebelum ini, projek DIY tudung bawal lace roses, kini, saya menggayakan tudung DIY saya tu. Wow! Kuning.. i like it..



Inilah tudung DIY tu...

model yang tak berbayar sedang menggayakan tudungnya..hihi
Amacam? ok x? saya tak pandai nak berfesyen2...nest time yer

Pasni saya nak siapkan lagi 3 helai tudung yang masih menanti tu. Nanti saya upload yer...

8 comments:

  1. cantik la..nak beli la nanti..harga dia berapa ye?

    ReplyDelete
  2. Kena dengan Lin warna ni..

    Seyes mmg cantik :)

    ReplyDelete
  3. cunnya!! amik tempahan tak?berkenan la plak...

    ReplyDelete
  4. cantik.
    macam mana eh nak buat bunga rose tuh, sy nak belakar buat :)

    ReplyDelete
  5. mane ye nak dapatkan lace roses y murah2..sll jmp y mhal je..adui@-@

    ReplyDelete
  6. Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

    Assalammualaikum wbt dan slm sejahtera....
    menjemput anda ke:
    http://lace-rose-murah.blogspot.com

    1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya

    Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA

    Order boleh dibuat terus ke online shop

    Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya

    http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082 atau emel saya:

    nurezqy@gmail.com


    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...