Syok dan geram tengok!

Sekarang ni trend 3D roses kan pada tudung awning, shawl dan juga baju! Cantik gilest!
Tahun ni saya berhajat nak buat baju/dress kosong pastu tampal jer dengan roses yang pelbagai warna ni. Saya order 4 warna tapi jenis kecik jer. one row...
Kaler yang saya order : watermelon, putih,kuning dan oren...


kucar kacir...

saya dah susun cantik2...

ni contoh tudung bawal yang saip isi roses laces tu.

lagi contoh lain tudung yang ada roses ni.


Untuk tudung bawal memerlukan 2.5m lace roses ni.
Untuk menempah lace roses ni bolehlah ke page Bunga Boutique Collection

pattern baru macam kat bawah ni

cantik kan..vintage style pun ada...




7 comments:

  1. Homemade ke ni? So jojes ahhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep..home made...gojes yang amat! saya pakai masa dinner aritu semua dok pakat kata rose tu sgt gojes!

      Delete
  2. nak order gak, kat kedai tak jumpa lg yg jual bunga 3D sahaja.tq for info

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo nk order tempat agak murah sikit kat www.mestibeli.com

      Delete
  3. yg patern baru tu kat mane ye jual

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...