Projek Mini Tudung Bawal Lace Roses

Alhamdulillah..setelah sekian lamanya...
Tercapai juga hasrat nak buat tudung bawal isi lace roses ni ha. Lace roses dah lama beli tapi terperap hampir 3 minggu dah kot. Baru guna yang kaler kuning. Yang lain2 belum usik lagi :)
Petang semalam ada borong tudung bawal 2 tone 3 helai. Tu yang semangat nak buat projek lace roses tu. Nak pakai untuk arini..haha..
Jom tengok hasilnya



Ada yang beminat tak? haha... leh email yer... kat sini senang nak dapatkan stok tuudng bawal 2 tone ni. Cuma lace roses tu kena order online

Ni saya guna jenis roses yang kecik jer... ada yang besar, ada yang vantage style dan macam2 lagila... Sok saya nak siapkan yang lain pulak... Tadi dok menjahit sampai terkena jarum pastu berdarah tapi itu tidak melunturkan semangat saya untuk terus menyiapkan  sehingga ke akhirnya..

3 comments:

  1. Cantik!! kena pulak dengan warna kuning, berseri je :)

    Berapa RM? :)

    ReplyDelete
  2. bawal 2 tone ne berapa eh?.
    eca dah survey2 harga,,,ada yang RM10 ke atas.
    kat sabah xjumpa lagi bawal 2tone ne

    ReplyDelete
  3. 3D Rose Lace MURAH!

    Assalammualaikum wbt....

    Selamat datang pembaca yang dihormati sekalian

    1 & 2 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 9.00 / meter sempena pembukaan online shop saya http://kedaionlinecma.wix.com/kedai-online

    Order boleh dibuat terus ke online shop.

    Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

    http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


    atau emel saya:

    nurezqy@gmail.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...