Menang Produk Crabtree

First time try masuk contest majalah Lisa ni. Tu pun via sms jer. Malas nak pos2. 
Alhamdulillah terlekat jugak menang satu promosi LISA ni. 


Menang PROMOSI LISA/CRABTREE...
Belek2 semula rasanya produk yang ni kot.

Tak dapat lagi sms suruh ambil kat mana2 just kata menang jer.



5 comments:

  1. Myra ada menang 2x dalam majalah Lisa ni, tapi sebab kena ambik kat KL, burn jela hadiah bernilai RM300 tu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar..kena amik kat KL..lin pun tunggu ada hal apa2 kat kl baru leg g amik...

      Delete
  2. congrats :) beshnya hadiah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best yer? tak pernah lagi dpt...mujur ada yang baik hati nk tolong amikkan:)

      Delete
  3. hihi kt pun dpt hadiah yg same...... Crabtree...
    leh g terus amik kat opis lisa...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...