Menang Bida di sold.my

Macam gempak sangat jerkan...
Padahal bukan gadget pun. Just toekn jerla...
Gatal tangan nak test2 membida...
dan akhirnya...
Saya menang bidaan itu...hihi...
Dah lama mendaftar tapi tak pernah try. Tak reti pastu takut. Pastu semalam terasa nak try kot2 boleh menang gadget. Tapi untuk beginner macam saya ni kenalah try yang biasa2 dulu.
Dah banyak token nantibaru boleh masuk bidaan yang best2 tu. 



okla kan.. jimat RM3.90

jom kita try men bida2 ni.

register free jer...dapat bonos token pastu gunalah untuk bida free token macam sayani ha. tak perlu beli token pun takpe untuk bidaan yang macam ni.

Nak register ? JOM KLIK SINI




4 comments:

  1. lepastu kena bayarkn untuk token yg menang tu? mcm mana nak bayar eak? bleh ke guna ATM mechine?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..kenalah byr...tak pasti pulak guna atm machine.. maybe boley... ada no.akaun dia bg nnt...biasa buat on9 belaka

      Delete
  2. sya pna win 50 token dlm hrga rm16 je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi syok... rm16 jer...untong sesangat kan..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...