Exclusive Giveaway!! Kain pasang raya 2012


Raya dah nak dekat ni kan. Hurmmm... kain pasang pun tak beli lagi. Kalolah leh dapat kain pasang free daripada Y&E Anggun Collection ni memang sangat2lah bertuah. Dahla kain pasang yang cantik, berkualiti pulak tu.

Jom usha sikit apakah hadiahnya...menarik! pasti tertarik punya!

hadiah pertama

hadiah kedua


Untuk lebih keterangan lanjut, silakan klik banner kat atas tu yer




3 comments:

  1. Kalau dapat free best jugak ni....hehe...tp mesti org xde nak amek temoahan untuk raya...huhu...xpe pakai utk raya haji pulak...

    ReplyDelete
  2. gudluck lin..nk join gak ar..

    ReplyDelete
  3. jap je dah nk raya balik kan lin...

    hanie pun xsiap apa2 lg utk tahun ni... utk diri sndiri xkesah sgt, utk anak2 ni ha...

    anyway, gudluck mng kain psg ! tp rasenye xde org ambik upah lagi dah kot...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...