Cek Nuffnang Kali ke-5

Alhamdulillah...
Pagi semalam saya baru jer mneghabiskan duit kat kedai hardware. Balik rumah tengok kat peti pos ada suart besar. Dah agak suart dari nuffnang sebabnya dah terima paymnnet advice via email before.
Amaun sikit jer...2 angka. Apapun tetap rezeki berblogging kan.
Saya cash out hujung bulan Mac aritu. Ambil masa sebulan lebih jugakla. Whateverla kan. Janji dapat...
Saya ada ambil gambar tapi masa transfer ke laptop entah hilang ke mana.


So, malas nak ambil dan transfer semula....Just buat entru jerla.


Saya tengah ber'explorace' ni...di Karnival YO Pekan. Ini entri autopublish yer...


terima kasih NUFFNANG sebab masih memberikan saya rezeki.

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...