Cabutan Bertuah Lampu Lampan IKEA

klik banner untuk join yer




Jom sertai cabutan bertuah @Riwayat Hariku yang pertama barangan IKEA iaitu Lampu LAMPAN IKEA. Maklumat lanjut mengenai Lampu LAMPAN IKEA ini di laman IKEA. Murah tetapi sangat cantik dan menarik! Untuk cabutan bertuah ini, warna yang Sop beli ialah warna putih.

Untuk sertai cabutan bertuah Lampu LAMPAN IKEA ini, ikuti langkah mudah berikut:
  • Buat satu entry pada blog, web, forum atau laman facebook.com tentang cabutan bertuah ini. 
  • Penulisan adalah bebas. Paling ringkas pun diterima seperti: "Saya sertai cabutan bertuah di blog gnesop.com [link peraduan ini]" Jika panjang lagi baik :) Hendak copy entry ini pun boleh!
  • Masukkan banner peraduan dan link
  • Tinggalkan link entry blog atau facebook anda (link makluman cabutan bertuah) ke ruangan komen di entry ini.
Langkah lain seperti follow blog ini, tag kawan, share pada laman sosial, like FB dan sebagainya tidak wajib. Jika anda hendak buat, sangat-sangat dialu-alukan :) Hehehehe

Cabutan bertuah akan dibuat menggunakan random.org melalui senarai penyertaan yang dihantar selepas tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2012.

Apa tunggu lagi, jom sertai sekarang. Mungkin anda peserta yang bertuah kali ini?

***************************************************

Lin harap semoga bertuah dapat lampu tu sebabnya sekarang ni Lin pakai lampu guna bateri jer...Masa beli tu fikir kalau blackout..tapinya, tak daya nak tukar bateri sokmo...cepat sangat malap! Malam2 memang guna lampu meja jer nak online...

2 comments:

  1. pakai lampu bateri? mmg selalu nak kena tukar hehehe:)
    terima kasih atas penyertaan
    good luck yer lyn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...