Ushawan Memborong Dah Nikah

Ingat lagi tak saya pernah buat post pasal kursus borong ke China tu? Kalau tak ingat meh terjah kat entri ni

Saya juga menerima spy pen sebagai hadiah penghargaan daripada beliau yang baik hati! 

Baru-baru ni saya dapat udnangan daripada beliau untuk menghadiri resepsi perkahwinan beliau yang akan diadakan di Dewan Perdana Felda pada Jun nanti. Tengah fikir2 nak pergi dengan siapa ni coz saudara Shahabudeen nak allocate seat..hurmmm...bestnya kan.

Berita pasal usahawan terkenal ni kahwin ada di utusan Malaysia dan The Star. Kalau nak tahu siapakah isterinya yang bertuah tu jom terjah.

Ada yang menarik pasal mereka ni tau!

Semoga ikatan perkahwinan akan berkekalan hendaknya.

7 comments:

  1. Semoga ikatan perkahwinan mereka berkekalan, kena p Lynn, mesti meriah kan majlis tu nanti.. ;)

    ReplyDelete
  2. Cantiknya wife dia lin , dasyat..

    tahniah di ucapkan kepada shabudin jalil

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru utk beliau dan semoga jodoh berpanjangan

    ReplyDelete
  4. semoga berekalan ikatan mereka

    ReplyDelete
  5. glamor tu....kena pegi tuk fofular lg hehehe

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru..moga kekal ke anak cucu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...