Semangat yang hilang kembali pulih

Jarang sangat saya blogwalking skang ni. Nak kata bizi tu takdela sangat tapinya urusan yang kecil2 tu kena siapkan secepat yang mungkin. Kerja kalau bertangguh memang tak bestla. Nak tidur pun still teringat!
Badan agak letih kot selepas travel jauh2 berkursus last week pastunya tak dapat rehat yang secukupnya lagi.
Kasihan badan...
Nak cerita pasal workspace saya yang baru ni. Selepas 3 tahun baru saya beralih kedudukan sikit.Untuk pengetahuan saya kerja kat Pusat  Internet Komuniti. Ala-ala cyber cafe tapi under Packet One Network. Yang untungnya saya guna internet free dan laptop serta kemudahan2 yang lain boleh guna tanpa had. So, saya upah orang untuk upgrade sikit tempat tu kasi tip top dan bolehlah mengenakan bayaran pasni. Sebelum ni, tempat tu memang free jer siapa2 yang nak guna internet dan komputer di dalamnya tau. Untungkan mereka...

Tara...semangat saya kemas2 meja saya ni ha. Setup PC desktop untuk urusan kerja. Hurmm...sistematik ar kononnya...

Semangat nak datang ofis awal2 pun tersemat jer selepas susunan baru ni...hehe


Muka hepi ni... masa ni nak balik Pahang dari Penang...


1 comment:

  1. Yeahhhh chayok2..
    Bagus semangat dah pulih..
    Semoga terus bersemangat ye :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...