Seindah namanya "Cinta Sayang Golf & Country Resort"

Entri yang agak basi..dah lama nak menceritakan kisah masa kursus tapi masa tu mood agak kureng sket. Malam ni mood baik  nak mengupdate cerita. Akclei banyak gambar jer nak letak ni...biarlah gambar yang menceritakan segalanya. Jom layan...


Saya ke Sungai Petani untuk menghadiri kursus ni...anjuran company saya...

team PJK P1 bersama Osman Affan, motivator SmartStudy

ini adalah antara menu breakfast saya masa kat Cinta Sayang Resort tu. Semua ambil nak rasa! tamak! haha

ini pulak makanan dan minuman saya masa dalam pesawat firefly masa nak terbang balik ke Pahang

meninggalkan Penang...bye bye...
saya dapat balik awal dari sepatotnya kursus tu sebabnya flight ke Kuantan ada Hari Sabtu petang. Sepatotnya kena balik hari Ahad..baik kan bos-bos saya...suka sangat!

Ini pemandangan masa dah masuk area Pahang kot. Tak taula..kerdil jer bangunan kat bawah sana.

awan nano! kagum dengan kebesaranNya...

selepas satu jam lebey dalam flight, akhirnya sampai ke Negeriku yang tercinta..lain rasanya bila dah sampai tempat jejak sendiri ni tau...Guane saya nak berhijrah jauh2 ni erk...

Apapun, antara kenangan yang best untuk tahun ni bila dapat naik flight sponsored by my company..mujur jugak ada kursus jauh2 cam ni kan...syok jer! Tak perlu nak drive jauh2...




2 comments:

  1. bestnya otustation, g kursus.. naik katerbang lagi... ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...