Santai Sabtu

Program saya setiap weekend adalah keluar Kuantan bersama dengan Nisa, anak buar saya yang agak pro aktif tu! Kadangkala bersama adik bongsu saya...hurmm...
Macam biasala, mesti saya akn singgah ke Kuantan Parade. Tak buat apapun tapi suka2 tengok apa yang ada kat sana. Last week Nisa pakai gaun! Bukan senang nak tengok Nisa pakai gaun ni..haha
Ibu dia paksa jugak dia pakai gaun!

Kebetulan masa Sabtu n Ahad ada NST Spell It Right

Dari belakang tabir

Twin! Nisa suka sangat tengok

Singgah kedai henfon sbb adik ipar nak hantar repair dia

Hujan lebat sangat petang Sabtu tu. Tak boleh nak keluar dari shopping complex...Nak g pasar malam pun macam malas2 jer.

Sekian sahaja kisah saya untuk santai Sabtu..Santai Ahad pun best jugak! Tengok lagi movie Battleship...huhu

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...