Ping Dan Menang Wang Tunai di blogr.my!

Perhatian : sticky post ni yer...until 30 April 2012


Apakah blogr.my ?
Merupakan laman untuk ping entri seperti gengblogger.

Apa yang best pasal blogr.my ni?
Tak perlu mendaftar. Cukup ada akaun facebook atau twitter untuk log in ke blogr.my dan ping entri kita. Paling best admin dah upgrade supaya kita boleh ping entri lama! Bukan sekadar pos terkini jer...hebat kan

PALING BEST???
PING DAN MENANG RM100...Bukan main2 tau.  Jom sama2  terjah ke blogr.my untuk keterangan lanjut.



klik banner atas ni pun boley



SYARAT-SYARAT :

4 comments:

  1. hi lin..psl palmer cocoa butter tu, ada lg..lyn nak beli ker..email me or text me ok (suzie284@yahoo.com) 0129741376

    ReplyDelete
  2. menarik tp ciktom sbuk bab nak ping2 ni kbykn entry pn autopublish...
    gdluck ciktom doakan lin menang!

    ReplyDelete
  3. Penyertaan cik Lin Azlina telah diterima. Goodluck! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...