11 NOVEMBER 2014

Pakar Motivasi Osman Affan pulak

Hurmmm..lama saya tak menjengah blog saya..dah meninggalkan sawang sikit2... kalolah blog saya ni mcam blog Hidup Untuk Memberi, mesti tak perlu risau kalau tak smepat nak online sebab berkursus kan.. Apakan daya...blog ikan bilis jer...

Disebabkan sedang berkursus, kekangan masa sangat membataskan urusan saya nak berblogwalking dan mengupdate seperti biasa. Mesti trafik menjunam giler2 ni...Yang masih sudi datang tu, terima kasih diucapkan.

inilah dia Osman Affan yang best tu. Alamak..saya gemukla...huhu

Hari kedua saya berkursus di sini, pihak penganjur telah menjemput seorang pakar motivasi, Osman Affan yang saya memang dah biasa mendengar namanya. Pernah download ebook beliau. Pada hari semalam, saya telah bersua muka dengannya. Memang sangat best! Tak mengantuk lansung program hampir sehari bersama beliau. Cara penyampaian sangat berkesan. Beliau telah menyampaikan satu topik berkaitan "Bijak Bicara" dengan kata lain pasla teknik persembahan. Belia ada team smart study jugak tau. Memang hebat!
Okla..saya mengantuk sangat dah. Ini entri autopublish...al maklumla, jadual kursus saya sangatlah pack...malam jer selepas jam 10 saya boleh mengupdate blog...
Selamat malam...

1 comment:

  1. Nama macam familiar Osman Affan ni..

    Encem gak orangnya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...