Mood nak menulis blog

Selepas hampir seminggu berkursus, dah terbang di awan biru..kini, masa untuk saya focus pada blogging plak..hehe...rindula dah lama tak menjenguk cerita kawan2 maya. Seyes ni tau. Semalam saya dah selamat mengepos (entah betul ke tidak ejaan tu) hadiah yang giveaway saya tu. harap2 selamat sampai dengan jayanya ke tangan si penerima tu. Saya bagi FM serta hp keychain...
tak snap plak gambarnya. sori...

Okla..berbalik semula kepada mood nak berblogging ni. lama tak bawak cerita baru. FB pun agak lama terbiar sebenarnya..takde sangat mengkomen...update status sikit2 jer. Cerita2 panas dan giveaway pun banyak yang terlepas camtu jer.

Tapi agak lega sikit sebab dah siap apa yang patot...dah siap setup networking dan sebagainya. meja pun dah beralih arah..boring 3 tahun kedudukan yang sama jer...
Nanti bila laptop saya dah okey baru nak update seperti biasa...jiwa ni meronta2 nak mengupdate seperti biasa.hurmmm...laptop pulak yang buat hal...dugaan betul kan. mesti ada hikmahnya pasni..manalah tahu menang ipad 2...harap2 masin mulut ni...

source : google

2 comments:

  1. Welcome back sis...betul kan bile dh lame tak bukak blog, rindu mengalahkan ape...

    ReplyDelete
  2. aminnnn :D
    semoga berjaya menang Ipad tu :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...