Menangi Ipad 3, GPS dan 100 Unit Thumbdrive

sticky post sehingga 13 Mei 2012


Saya yakin semua blogger sangat berharap dapat memiliki new ipad (ipad 3) seperti gambar di atas ni dengan percuma! Saya pun berharap boleh memilikinya dengan hasil berblogging. Jadi, tiada kejayaan tanpa usaha. Betul tak? Jadi, kalau nak impian jadi kenyataan pastilah ada tugasan yang perlu dilaksanakan.

Kali ni, saya ingin membantu saudara usahawan borong ke china iaitu En.Shahabudeen Jalil untuk memenangi award di DIGI WWWOW AWARD tahun ni. Bermula dengan lot.my seterusnya beliau menghadiahkan kepada saya spy pen sebab buat entri pasal kursus borong ke China. Jadi, apa salahnya saya tolong lagi kan :) Jom sama2 membantu!

Kalau takde rezeki nak menang ipad 3 ni pun, dapat GPS pun okey jugak..whateverla asalkan free hasil blogging :)

Cara-cara nak mendapatkan gadget impian ni senang jer. 
1. Pergi ke link di bawah dan vote blog shahabudeenjalil.com
Kategori : Most Promising Webpreneur of The Year

2. Pergi ke link kedua ini untuk vote blog beautifulnara.com
Kategori : Fave Kay Poh

3. Pergi ke link ini dan klik 'VOTE' Lot.my




Setelah setiap kali undian, sila email ke di ipad3digi@gmail.com untuk memaklumkan anda telah vote kedua-dua blog ini.
Semoga dalam tempoh 20 hari saya akan mengundi ni akan membuahkan hasil. Amin.. Mencuba nasib manalah tahu ada rezeki kemudian hari. 
Oh ipad 3...idamanku selalu...setiap malam termimpi2...
P/S : Blog SJ ni menang di World Bloggers and Social Media Awards dalam kategori Best Business Blog. Jom bantu-membantu!



13 comments:

  1. Good luck Lin, moga dapat iPad :)

    ReplyDelete
  2. syu pon dah join jgk..gudluck lin..

    ReplyDelete
  3. gud luck lin... kalo ada masa nak jugak support.. tp la ni susah nak beri sgt komitment utk blog..

    ReplyDelete
  4. WOW..LUMAYAN HADIAHNYA...GUD LUCK YER..SEMOGA ADA REZEKI BUAT LIN

    ReplyDelete
  5. Cam best je...best ni klau join sama..hehe, nak gak merasa dpt hadiah ipad3 tu...

    Good Luck Lin

    ReplyDelete
  6. Selamat Berjaya... Just voted :D hehehe...

    ReplyDelete
  7. good lckkKK :D
    bertuah kalau dapt tu

    ReplyDelete
  8. wah.. menarik!
    tp x dapat rasanya nak support dan join
    byk kengkangan masa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...