Cinta Sayang Resort

Nama tajuk...
perghhhh...
Saya sedang berkursus di resort ini yang terletak di Sungau Petani, Kedah..


Kursus teknikal dan refresher...
Maaf kepada kak nieda sebab tak post lagi hadiah GA yang dimenangi..maish belum berkesempatan..
Yang lagi 3 orang pemenang telah pun beres semuanya...


Mood nak mengupdate blog selalu ada tapi seminggu dua ni agak bizi...sempat nak update perkara yang remeh2 jer.


Anyway, thanks pada yang masih sudi mengunjungi blog picisan ini :)



bilik saya single bed...luas biliknya..ni saya amik kat sini http://hanieliza.blogspot.com/2009/01/kisah-cuti-cinta-sayang-sg-petani.html 

saya tak sempat lagi nak amik gambar sebab masa sampai semalam dah nak malam, lapar...
balik dari makan terusla online ngadap laptop n tdo...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...