Booking Fireflyz balik Pahang

Akhirnya...masa yang dinanti2 telah tiba. Saya dapat kebenaran balik awal daripada bos untuk balik awal naik flight. Suka betul...cepat sikit sampai Pahang...Tapi last minute booking..faham2 ajerla...mahal sungguhla. Mencecah hampir RM235 seorang dari Penang-Kuantan. Tak kisahlakan...janji saya dapat sampai Pahang dengan cepat tanpa penat.


Sumber: google

Masa pergi Penang aritu, naik flight saya tidur jer sebab perot saya kosong masa tu. Kali ni saya nak pastikan saya dapat menikmati naik flight...hehe...tapikan tak best sangatla naik fireflyz ni sebabnya agak terhad ruang seat...

Malam ni mesti tidur dengan lenanya sebab  esok dah nak balik :)
Minggu depan saya boleh updae blog seperti biasa..sukanya hati...
Tamat sudah kursus di Cinta Sayang Resort yang best ni...pasni bercinta-cinta pulakla...haha..bersayang-sayang...
Oklah..gudnitez.....
Ini entri autopublish yer..al maklumla...tengah berkursus tak sempat nak mengupdate...



2 comments:

  1. wahhhh sukenye dpt balik awal ea kak lin?? hehe
    hati2 balik..jage diri tau kak lin..nti kite jumpe lagi :)





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...