11 NOVEMBER 2014

Vitamin E Softgel Collagen Bagus Untuk Kulit Muka Bermasalah

Mulai hari ini saya nak buat entri pasal keyword yang hangat di blog linazlina ni.
Vitamin e softgel collagen adalah antara keyword yang memang hangat di blog saya ni.
Saya pernah beli vitamin e softgel ni beberapa bulan yang lepas sebagai menggantikan vco catalyst yang saya pakai malam2 tu. Masa tu vitamin e softgel ni kira baru sangat dikeluarkan oleh penjual online. Saya antara yang terawal memakainya.

Sepertimana yang telah saya selalu bagitau, kulit muka saya ni kategori agak sensitif. Jadi, kalau ada produk yang saya rasa yakin dan agak berbaloi membelinya, saya kan cuba. Alhamdulillah... VCO Catalyst dan vitamin e softgel collagen memang membantu! Parut jerawat memang pudar. Sorry..saya tak sertakan testimoni bergambar. Gambar belum transfer ke laptop lagi.

Okeyla..selepas fenomena vitamin e softgel collagen melanda, saya try pulak vitamin e facial oil. Agak murah berbanding vitamin e softgel tetapi bau kurang best.
Banyak jugak saya terima komen dan email menyatakan nak try vitamin e softgel collagen ni. Hurmmm..tetiba rasa nak jadi pengedar pulak...

Apa  pandangan korang?

8 comments:

  1. xpenah dgr lg psl vit e sofgel nie lg..1st tau kt cni la.

    ReplyDelete
  2. vco & vit e collagen tu produk catalyst kan..

    kakyong tak pernah guna lagi.. tp mak sedara memang jual produk catalyst.. jd serba sedikit tahu lah kelebihan produk2 ni..

    ReplyDelete
  3. Nanti sy cuba cari... Umur semakin meningkat semua nk kena makan

    ReplyDelete
  4. saya nak order 10 biji, sms saya 012-2475576

    ReplyDelete
  5. saya nak order 10 biji, sms saya 012-2475576

    ReplyDelete
  6. nak order 10 biji. sila email saya yer...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...