11 NOVEMBER 2014

Trafik Paling Tinggi Sepanjang Berblogging


Average blog saya hanya menerima dalam 200uv sahaja sehari. Tu pun kalo saya rajin blogwalking. Kalo tak dalam 150++ uv. Contohnya masa seminggu saya tak online last week sebab mengajar di PLKN.
Hari Isnin (12hb) baru saya start misi online seperti biasa. 
Tapi yang agak mengejutkan kenapa masa Hari Selasa tu (13hb) trafik agak hebat...tak pernah cecah sebegitu lagi...Hurmm..mungkin saya blogwalking meninggalkan komen di blog peserta giveaway saya agaknya malam tu. Kan best kalo hari2 trafik macam tu :) Bukan senang nak dapat...hehehe...Alexa rank saya pun dah makin banyak nombornya gara2 tak online dan tak buat entri baru seminggu. Hurmmm

Kepada semua peserta my ga, Lin sedang mencari hadiah2 yang untuk ga. InsyaAllah sebelum hujung bulan ni Lin akan announce pemenangnya yer...
Maaf lambat segalanya. Saya akui kelemahan diri. Buat GA secara mengejut jer...

12 comments:

  1. Wow :o Banyaknyeeee, Nad pun biasa dapat 150 camtuw jer Hihi

    ReplyDelete
  2. waa..banyaknye :DD

    salam perkenalan dari wani :D

    miss-wani.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Emm boleh ditingkatkan lagik tuh.hehe

    ReplyDelete
  4. eh.. blog kakyong pun sama lah.. 13hb tu mencanak trafik.. ke3-3 blog trafik tinggi.. pelik juga.. ade silap kot dlm rekod nuff nih... tetiba trafik meningkat sekali ganda..

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Mantap tu trafik.. kencang

    ReplyDelete
  6. tingkat lagi trafik blog tu~ wanni pun tak cecah macam tu lagi :D

    Salam perkenalan ~

    ReplyDelete
  7. ok la tu lin.. better thn nothing kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...