Senarai Nama Peserta GA Cabutan Bertuah Birthday Saya

Assalamualaikum...
Terima kasih di atas kesudian anda semua join GA saya yang hanya mengambil masa selama seminggu itu.
Saya dah check entri semua peserta GA saya. Saya dah bagi nombor siap2. Kepada yang telah join tapi tiada nombor bertuah tu boley tak drop komen kat entri ni...manalah tahu saya terlepas pandang. Kadang2 tu dah terjah tapi terlupa nak letak dalam list. Hadiah? Next entri yer...
Maaf sebab lambat sangat nak umum. Mood masih di PLKN lagi...hehe


27.  ainin_safiyya
26.  Nurul_Aini 
25.  shera
24.  Ekin Anasha :)
23.  Fatma Fazira
22.  Nabila Medan 
21.  AkmaDanira 
20.  Cik13Februari 
19.  Nadratul Syazwana
18.  azelyusoff
17.  fieda
16.  najwa
15.  diella
14.  cempaka kuning
13.  Joel Leslie
12.  nur_za 
11.  Lil_me 
10.  nida 
9.   Pink Lavender
8.   ezzamalik
7.   ummi_norseha
6.   CiKema
5.   masnayli
4.   zietyrahman
3.   lurun namzar
2.   abazilah
1.   lieyna rosli

Ada yang teka umur saya 22 tahun..ada yang teka 24 tahun...
Berapakah umur saya yang sebenarnya yer?
Ce teka...haha

9 comments:

  1. Aini rse...20 kott..sbb muke masih ayu..hikhik...
    yg ini link header akak ea... (http://i.imgur.com/Vjw2P.png) kalau nk tambah ape2 rojer okeh..special 4 kak Lin

    ReplyDelete
  2. minta maaflah tak sempat nak joinn...

    ReplyDelete
  3. ada men teka2 ea..

    p/s: yui dah masuk dlm blglist walau awk ada letak http:// =)

    ReplyDelete
  4. tngk gambar.. comel.. 20 tahun :)

    ReplyDelete
  5. 25 kot..hehe :)

    Nama Kak Nida ada.. moga ada rezeki, amiin

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kak Lin sbb tak lupa sya.. No.27

    ReplyDelete
  7. lynn baru abes spm. 18 tahun.

    ReplyDelete
  8. 21 kot :D hehehe

    yeahh! nama tersenarai! hrp2 menang :)) hehe.

    HAPPY BLOGGING! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...