Rezeki USD 20

alhamdulillah...
Allah Maha Penyayang...
Allah Maha Pemurah...
Allah Maha Mengasihani...

Selepas insiden kehilangan gelang itu, saya  mula menerima pelbagai berita baik dan menggembirakan. Cek Exabytes telah pun selamat masuk ke dalam akaun semalam. kemudian, saya sudah pun menerima duit RM20 hasil peraduan di belon.my
Kini, saya menerima USD20 untuk contest Malaysia Top Blogger! Kategori top referral...
Untuk top blogger dimenangi oleh sahabat saya jugak --> kakyong
Tahniah yer kakyong..

Saingan sengit sebenarnya untuk kategori top referral ni. Tak caya cuba tengok ni :)

perbezaan markah antara kami cumalah 3 point sahaja

Kepada kawan2 yang lain pun terima kasih sebab sudi vote entri saya tu. Jasa kalian sangatlah saya hargai.
TERIMA KASIH BUAT MALAYSIA TOPGLOBAL SITE YANG MENGANJURKAN CONTEST NI

2 comments:

  1. tahniah lin...di sebalik musibah tu ade hikmahnye kan... ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...