11 NOVEMBER 2014

PEMENANG CABUTAN BERTUAH BIRTHDAY SAYA

alhamdulillah...
Berkesempatan juga saya nak mengumumkan peserta yang bertuah bagi Giveaway saya yang lepas. Maaf lambat sangat nak mengumumkan dek kekangan masa dan mood :) haha
Dengan ini saya berbesar hati..chewah! nak bagitau yang saya dah pilih para peserta yang bertuah melalui cara manual sahaja. Rajin pulak nak buat nombor dan gulung2 tu...


tak ramai sangat yang join. Tempoh pun lebih kurang seminggu..thansk pada yang sudi join yer...

saya dah pilih 3 orang yang bertuah tu

inilah nombor2 yang bertuah tersebut. Siapakah empunya nombor2 di atas ni yer?


Dengan ini saya ingin memaklumkan kepada semua bahawa saya bercadang untuk memberi topap atau cash RM10 untuk setiap peserta yang bertuah di atas. 

Saya juag berbesar hati nak beri hadiah penghargaan kepada seorang peserta ni yang saya rasa sangatlah rajin membuat entri. Panjang sangat hasil karya yang telah dihasilkan oleh beliau.
Tak percaya ? Jom terjah entri beliau :


Jadi, kepada yang bertuah bolehlah menghantar detail seperti no.bertuah anda serta no.telefon (jika nk topap) ataupun no.akaun Maybank sahaja yer (kalau nak cash) ke email di bawah. Untuk pemenang entri terbaik sila bagi alamat untuk saya poskan Hadiah Misteri Untuk anda...

azlina6703 [at] gmail [dot] com

Lega dah berakhir...selesai tanggungjawab bila dah announce pemenang ni. Tapi selagi belum settle urusan hadiah selagi tu rasa tak best jugak...

Maaf jika ada sebarang kesilapan mahupun tak puas hati sepanjang saya mengendalikan ga saya ni. Lambat...hehe...

8 comments:

  1. Alhamdulillah.. syukur, usaha Kak Nida dihargai.

    Selautan terima kasih buat Lin. Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

    Tahniah buat mereka yg bertuah :)

    ReplyDelete
  2. tak da rezeki nur..tahniah pada semua =)

    ReplyDelete
  3. najwa menang..alhamdulillah..najwa hantar detail sekarang.. :) sory late..xtaw.. :)

    ReplyDelete
  4. no 6 tu dah ado..tapi 16 dan 26 yg bertuah..tahniah pada semua pemenang..ngeee :)

    ReplyDelete
  5. mintak maaf sgt sbb tak alert dgn result ni sbb dashboard saya ada prblm..mmg tak tau langsung pasal result...terima kasih sbb bgtau result ni..saya email

    fieda.rafli@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...