Merawat Bibir dengan Lipstick Collagen Treatment dHerbs


inilah rupa luarannya. Dah lama teirngin nak memakainya. Last2 taknak fikir banyak kali terus jer beli. Best kan....


ini gambar lipstick tu

Lipstick ni bila kita pakai colornya akan ikut color darah kita tau. Memang best. Pastu rasa lembap jer. Darah saya color merah yang tak berapa sangatla. Tapi saya try pakai kat anak sedara saya jadi kaler pink bibirnya! 
Bibir saya ni memang jenis kering dan menggelupas sekali sekala. jaid, saya teringin sangatlah nak try lipstick collagen treatment ni. manalah tahu berkesan.Berdasarkan testimonial ramai kata ok! So nantikan review saya nanti yer...

Antara Fungsi D'Herbs Lipstick Collagen :
  • Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
  • Melembabkan bibir yang kering dan merekah 
  • Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan


3 comments:

  1. Salam singgah,
    Lama dah tk pakai lipstik sbb bibir sensitip..ni brapa ringgit ye..beli kat mana?

    ReplyDelete
  2. dah beli last week..
    best!! :D

    ReplyDelete
  3. byk positif testi bile cx review psl d'herbs lipstick ni. nak cube larh jgk :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...