Kembali berblogging- Terima kasih semua

Rindu sangat nk online...
Seminggu saya tak sempat nak beronline dek kekangan masa dan tugas! Kesian betul kat saya...
Terima kasih sebab masih ada insan yang sudi menjenguk blog ni even seminggu tak update...
Terima kasih sebab ada jugak yang join GA saya walaupun belum ditentukan lagi hadiahnya. Sangat terharu dengan sokongan rakan2 di alam maya...
Saya baru sempat melawat beberapa blog yang join GA saya tu. Maaf yer result lambat sikit keluar. Saya akan cuba secepat yang mungkin.
Rindu giler nak blogwalking!

Selama seminggu saya meninggalkan blog ini, banyak betul pengalaman manis yang diharungi di sana-----> Kem PLKN Cahaya Gemilang, Cherating.

Dapat pelajar2 yang sangat best! Siap celebrate my birthday! Love u all!

1 comment:

  1. wah..gi cerating ke? dkt ngn umah ayu..ayu duk kat antra sempadan pahang ngn terengganu:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...