CABUTAN BERTUAH ULIKE.COM.MY MENANG IPAD ATAU IPHONE




  • Laman web untuk pengguna.
  • Laman web ini akan berkongsi maklumat, info terkini dan perkongsian ilmu mengenai pengguna dan barangan pengguna di Malaysia. Sekadar berkongsi apa yang terbaik dipasaran bersama ahli-ahli yang mendaftar mengenai barang-barang pengguna. 
  • Apakah trend terkini. Produk kegilaan remaja contohnya. Mengetengahkan apakah produk-produk yang baik, produk yang berkualiti,yang tahan lama, produk-produk yang terlalu mahal, terlalu murah.
  • Ulike.com.my akan berkongsi tips membeli belah, pengurusan kewangan, bajet dan pelbagai bagi perkongsian dari kacamata pengguna kepada pengguna. Ahli Ulike boleh bertukar-tukar pendapat dan juga menyuarakan idea dan keluhan sebagai pengguna. 

  • Ulike adalah percuma dan lebih hebat lagi memberi hadiah dan diskaun kepada ahli-ahli yang mendaftar dengan cabutan bertuah setiap bulan.
  • Ulike.com.my akan bekerjasama dengan pengeluar-pengeluar barangan pengguna untuk menyampaikan maklumat yang lebih tepat.
  • Mengupas maksud tersirat disebalik iklan-iklan atau promosi yang dilakukan oleh penjual. Memberikan penjelasan tentang produk dan servis yang dicadangkan kepada pengguna sebagai pembeli. Dengan ini pengguna lebih bijak memilih belian yang mana lebih baik dan bernilai untuk wang yang mereka keluarkan. Dengan usaha ini, pasaran pengguna (pembeli dan penjual) akan menjadi lebih matang dan secara tidak langsung menjadi pemangkin kepada ekonomi Malaysia.




Saya baru je  mendaftar program ni..

Manalah tahu untung badan dapatlah ipad ker..laptop ker...
TRy ajerla..bukan kena bayar pun..

Kali kedua dah ni diorang buat cabutan bertuah. Setiap hujung bulan..

daftar pun senang jer. Tak perlu nak isi banyak2 maklumat. Just username dan password.



3 comments:

  1. hmm menarik entri2 Lin...nnt saya datang lagi blogwalk sini.....hmm nanti Lin singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan....makan hehe...dan jangan lupa register follower yer maklum la blog baru nih sunyi je TQ TQ TQ

    ReplyDelete
  2. ada column kena isi no akaun bank...kena isi jugak ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...