11 NOVEMBER 2014

Cabutan Bertuah Birthday Saya

Dengan lafaz Bismillahirrohmanirrohim, saya dengan besar hati ingin menganjurkan giveaway yang simple jer untuk pengunjung blog Lin Azlina. Sebenarnya saya mungkin tidak akan online selama seminggu nanti, jadi, saya ingin mengambil peluang yang ada untuk menganjurkan GA sempena hari ulangtahun kelahiran saya yang bakal menjelma minggu depan. Lagipun taknaklah blog ni akan tersu menyepi...trafik dahla ciput jer...
Disebabkan GA simple, jadi, jom tengok syarat2...

1) . Buat entri pasal GA ni dengan Tajuk "Cabutan Bertuah Birthday Saya"
2). Banner kena letak dalam entri sahaja. Link ke entri ini yer.Kat sidebar tu terpulangla
3).  Follow? Up 2u...
4).  YANG PENTING, WISH BIRTHDAY    :)
5).  Dah siap kasi link di kotak komen entri ini yer...
6).  Tarikh tutup : 9 Mac 2012 jam 11 malam.


kod banner : http://i39.tinypic.com/avr4eq.gif

ataupun


SIMPLE jekan? Masa pun tak panjang...sepanjang saya tak boleh online je. 
Hadiah ? Saya bercadang nak bagi topap/cash untuk 5 pemenang yang bertuah. Tapi, saya akan update kemudianla pasal hadiah tu...MUngkin ada tambahan yang lain ker. Maaf yer..Giveaway bidan terjun ni. 

Pemilihan pemenang hanyalah berdasarkan cabutan bertuah secara manual atau random.org yer...Mungkin juga ada kejutan...hehe..tunggu!

Harap2 ada yang sudi memeriahkan GA saya yang ketiga ini. Amin...

Birthday saya biler? 
8 MAC ni...Genaplah usia saya......ce teka! hihi

28 comments:

  1. join ,

    http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  2. saya join.

    http://suhadarazman.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  3. lIN happy besday..may ALLAH bless u...

    http://ztoncontest.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum, saya join!

    http://masnayli.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  5. Salam Lin, CiKema nak join sama. Moga2 ada rezekiku. Amin

    http://www.akmarwati.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  6. salam sis join
    http://afiman81.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    sis follow salam knl dr sis

    ReplyDelete
  7. join

    http://ezzamalik.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  8. follow here n join ur GA!!!

    jom ke blog makneng...

    http://pinknlavender.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  9. As-salam..

    Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki.. ameeeeennn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    Selamat ulangtahun kelahiran, moga terus dilimpahkan rezeki dan dipanjangkan usia dalam beribadat kepada Allah.. amin

    tq:)

    ReplyDelete
  10. Joined :)
    http://thelittlefh.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    May Allah bless ;)

    ReplyDelete
  11. asalamualaikum
    nur join
    doa2 ada rezeki..amin
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html
    salam perkenalan dari nur

    ReplyDelete
  12. Lin..jom join ga ni, hadiah best2 tau
    http://www.akmarwati.com/2012/03/win-coach-wristlets-at-babyibu.html

    ReplyDelete
  13. heyy there :) saya join ek :D

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    thank you! moga-moga ada rezeki say kat cabutan bertuah ni. Ameeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn! ^___^

    ReplyDelete
  14. CK join ye.

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  15. http://a-girl-with-a-heart.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html joinn :D

    ReplyDelete
  16. http://lurve4chenta.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  17. JOIN

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  18. joining...

    http://24-7nay.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  19. Joined

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  20. saya join ^_^
    http://cik13februari1987.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  21. http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  22. join
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    p/s : Happy Birthday!

    ReplyDelete
  23. join :)

    http://fatmafazira.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  24. ekin join last minit. harap bertuah.

    Happy birthday sista ;)

    http://duniaekin.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  25. hye ! saya join

    http://appleshera.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  26. joined ;)

    http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  27. Kak saya join GA ini yer !

    http://nurainin-sofia.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete
  28. Join :)

    http://lieyna-story.blogspot.com/2012/03/cabutan-bertuah-birthday-saya.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...