Banyaknya! Baik hati betul company ni

Entri ringkas.
Nak cerita pasal dapat doll cuti2 1 malaysia ni ha. Dah 4 doll saya terima. Mujur saya buat nama saya sorang jer. kalo saya guna nama orang lain lagi, dah boleh bukak kedai jual...haha


Cukup 2 pasang! saya nk kaler pink....xdpt pulak...
Apapun thanks pada cuti2 1 malaysai yang bermurah hati nak bagi doll banyak2 ni yer..ramai jugak yang dapat samapi 4 ni tengok kt fb...
Rasa nak buat giveaway ar...ada tak yang sudi join erk....hurmmmm

7 comments:

  1. camna leh dapat ek? best kan dapat hadiah..

    ReplyDelete
  2. Anak2 kak pasti suka jika dpat doll spt ini:)

    ReplyDelete
  3. comel la lin... nak satu.. ;)

    ReplyDelete
  4. wah comel comel, 1 malaysia doll tu..

    ReplyDelete
  5. comelllllll....nadia nak boleh? hikhikhik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...