Banyaknya! Baik hati betul company ni

Entri ringkas.
Nak cerita pasal dapat doll cuti2 1 malaysia ni ha. Dah 4 doll saya terima. Mujur saya buat nama saya sorang jer. kalo saya guna nama orang lain lagi, dah boleh bukak kedai jual...haha


Cukup 2 pasang! saya nk kaler pink....xdpt pulak...
Apapun thanks pada cuti2 1 malaysai yang bermurah hati nak bagi doll banyak2 ni yer..ramai jugak yang dapat samapi 4 ni tengok kt fb...
Rasa nak buat giveaway ar...ada tak yang sudi join erk....hurmmmm

7 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...