Vitamin E facial oil pulak!

Saya ni memang jenis yang suka try sesuatu produk yang saya yakin akan keberkesanannya. Tapi kebanyakan yang saya try berasaskan vitamin e sebab saya tahu ianya memang untuk kulit!
Jika dulu saya try VCO Catalyst (hingga kini...) dan memang ok! Dah mengamalkan hampir 8bulan. Tak pernah putus order...
Kemudian, saya terjumpa pulak Vitamin e softgel collagen yang memang khas untuk kulit muka. Harga boleh tahanla... RM2 untuk sebiji kapsul tu. Untuk lebih info silakan ke link tu yer.
Kemudian, hasil google saya jumpa pulak facial oil. Bentuk memang sama seperti vitamin e softgel collagen ni tapi warnanya lain! Yang ni vitamin e plus aloe vera! takde collagen...Jadi, fungsi antara vitamin e collagen dan facial oil ni ada perbezaan sikitla kan. Yang pasti untuk kulit muka. Boleh jadikan kulit muka kita ni halus dan memudarkan parut jerawat. Saya dah try guna malam tadi. Bau vitamin e softgel lagi wangila daripada facial oil ni. Tapi sama jer..bangun pagi esoknya kulit terasa lembut! Satu lagi produk ni dari USA. Nak tengok rupanya?


Harga sebotol ni RM35..Owner dia kata ada 90 kapsul dalam tu tapi saya kira malam tadi just ada 67 sahaja!
Whateverla, murah jugak kiranya kan...

3 comments:

  1. Boleh try ni. Nak hilangkan parut parut jerawat yg bermaharajalela dekat muka ni. Hehehhe

    ReplyDelete
  2. halal ke?yg ade vit e colagen tu yg ade plasenta tu kan?minat tp nk konfem halal x

    ReplyDelete
  3. momoy sekarang cari vit e untuk hilangkn parut jrawat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...