11 NOVEMBER 2014

Siapa nak cuba Appleslym Dietry?

Semalam saya ada beli satu produk ni. Gatal tangan nak mencuba...sebab ada tertengok dalam Malaysia Hari Ini TV3 pastu dalam metro pun ada. So, macam nak tryla. Namanya Appleslym Dietry.

Inilah luarannya. Ada 10 sachets dalam tu dengan harga RM30. Mean RM3 sebungkus kecik tu

Kebetulan kat deret kedai tempat saya kerja ni ada jual produk2 macam ni. Jadi, saya pun tanpa membuang masa belilah dengan Kak Nani. 

Sebelum ni saya ada try trial pack Cocoa Colagen Power Plus---- > Boleh tahan rasanya... beli 5 sachets jer sebab takut xley g dengan rasanya. Tapi okey jer...tak tahu nak kata kesannya macammana sebab tak beli untuk sebulan pun.
Kemudian, saya try Soy Colagen Rahsia Muda Jelita. Produk ni memang glemer. Kat tempat saya tu ada sorang makcik ni memang tak pernah miss minum produk  ni. Dah lebih 2 tahun tau. Saya sempat beli sekotak yang mengandungi 10 sachets. Pada mulanya kawan saya bagi try 1 sachet. Ok! Sedap...mengandungi 16 vitamin...Info lanjut cuba flashback ke entri soy colagen tu.



Kandungan APPLE SLYM DIETARY
| Pati Epal Hijau | Psyllium Husk | Seena Leaf Powder | Inulin | Vitamin C | Collagen | Sugar | Maltodextrin | Tricalcium Phosphate | Malic Acid | Apple Flavour | Stevia | Guar Gum | Spirulina | Chlorophyll |

APPLE SLYM DIETARY adalah campuran minuman Pati Epal Hijau dengan Psyllium Husk (Fiber) dan kologen yang diperkaya dengan Vitamin C, Spirulina dan Klorofil. APPLE SLYM DIETARY diamalkan untuk membantu:
* Melegakan sembelit
* Membuang lebihan angin
* Membantu penghadaman
* Mengurangkan berat badan

FIBER (Psyllium Husk)
Membantu sistem penghadaman, mengawal paras kolestrol dan memberi rasa kenyang.

Vitamin C
Membantu kesihatan, membantu pembentukan kolagen, membekalkan vitamin, mengimbangi warna kulit dan meningkatkan penyerapan zat besi.

Collagen
Protein berasaskan ikan laut dengan lebih 20 asid amino yang merupajan agen awet muda.

CARA MINUM
Campurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk. Minum dengan segera. Ambil 1 sachet setiap hari selepas makan malam.





Banyak kan khasiatnya. Fungsi dia pun 3 in 1..Tapi, saya takley meneruskan untuk minum produk ni. Baru try satu jer. Jadi, saya nk offer kepada yang berminat nak try loose pack..  Manalah tahu ada yang bercadang nak try dulu baru nak beli sekotak. Saya kira RM3/sachet include postage. Tak amik untung lansung pun. 
Sesiapa yang berminat nak beli bolehlah email saya yer.  Nanti hari Isnin saya boleh pos kan..By pos biasa jerla sebabnya packet kecik jer. 15g...lagipun dalam 2-3 hari sampaila.(Pengalaman saya masa suruh seller cocoa colagen tu pos biasa jer trial pack)

JIKA BERMINAT NAK TRY EMAIL SAYA ---> azlina6703@gmail.com ataupun SMS 012-9398584

LImited yer...9 sachets jer yang ada. Siapa cepat dia dapat.. 



4 comments:

  1. dah try. mmg sedap..hehe. minum saja2 ja..

    ReplyDelete
  2. baru nak try beli arini.. kalo ok alhamdulillah hehehe

    ReplyDelete
  3. ade lg ke untuk beli by sachet?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...