Rezeki RM20 McDonald's Gift Certificate

Alhamdulillah...


Permulaan Hari Isnin yang sangat bagus. Menang RM20 McDonald's Gift Certificate daripada contest yang dianjurkan oleh Mudahalih.my


Peraduan Win X'mas Gadget


Nak menang ipad ataupun samsung Galaxy Tab tapinya masih belum ada rezeki...



tahniah kepada rakan2 yang lain. Especially buat Badiuzaman sebab tagging my name...hehe
Banyak contest FB skang tapi tak larat nak tagging friends...lagipun kebarangkalian nak menang agak tipis kot...Hadiah yang ditawarkan hanyalah satu tapi nak pilih daripada beribu2...kadang2 tu contest yang memerlukan share post terbanyak! Malasla...

5 comments:

  1. tahniah lin...

    k.izan join sikit2 je contest FB tu. bab tagging mmg tak larat...

    ReplyDelete
  2. tahniah...dah lama tak join contest selalu ada rasa teringin nk join tapi asyik lupa je, sedar2 dah tamat tempoh hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...