Renew Domain Setahun

Setelah berkali2 peringatan dihantar oleh syarikat domain saya sekarang untuk renewal domain, akhirnya malam tadi saya berjaya melakukannya. Mula2 nk transfer domain ke syarikat netkl pastu malas pulak..teruskan jerla dengan syarikat sekarang. Lagipun murah! hehe..
Domain saya start guna tahun lepas. Masa my birthday. Bukan apa, senang nak ingat bila kena renewal. Lagipun tarikh kelahiran kita adalah yang terindah dalam hidup..bagi sayala.



Expired 7 Mac...birthday saya 8 Mac tau :)

Saya bayar guna paypal. Kebetulan ada balance lagi hasil income ipanelonline tu. Kan dah jimat tu...


5 comments:

  1. wah..dah renew..
    kalau gune birthday nye tarikh senang nak ingat kn sis.. :)

    ReplyDelete
  2. byk erk kat ipanel..?bestnya..
    knp asik error je bila nk jwb survey ipanel tu..tu yg mls nk jwb survey dia lagi..hihi..

    ReplyDelete
  3. Nanti citer tau apa keistimewaan pakai domain berbanding blogspot ye :)

    ReplyDelete
  4. eh..dia ada bagi reminder ek? akaknya due bulan ni, takde reminder lagi..huhu..dahler tak ingat ngan company mana, nak kena tny penganjur contest haritu (menang domain).. kalau renew awal, dia kira dari tarikh luput jugak ek?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...