Menang USD 50 atau RM150 - Contest Top Blogger

sticky post sehingga 29 Februari 2012

Saya sedang join contest top blogger ni. Sebenarnya saja nk test market untuk dapatkan vote kawan2..Jikalau ada rezeki bolehlah kita sama2 dapat habuan kan...

klik banner untuk keterangan lanjut pasal contest ni yer

Hadiah USD 50 dimasukkan ke dalam paypal. Kalau tiada akaun paypal maka akan dimasukkan terus ke akaun bank tempatan mengikut tukaran ringgit Malaysia.

Lumayan kan?
Kalau dah baca, bolehla membantu saya untuk klik button like FB tu, tweet, or google +
di ENTRI  BAWAH ni tau
  



Just klik dari situ pun boleh...scroll ke kanan...jumpa button like fb, tekan ajer...

15 comments:

  1. klik nk tahu selanjutnya..tq.

    ReplyDelete
  2. takda paypal,,, camana nak give away :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. boley xde paypal pun... masuk akaun bank tempatan pulak

      Delete
  3. gud luck Lin.. sama2 kita mempromosikannya.. ;)

    ReplyDelete
  4. ohh lin pun join juga...good luck:)

    ReplyDelete
  5. dah like sbb ada fb je hehe

    jom join contest jom :)

    http://kamilkata.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...jasa anda sangat dihargai

      Delete
  6. salam singgah.. wah.. good luck ye?

    jom singgah blog madam.. ada contest menarik jugak.. ;)

    ReplyDelete
  7. Gud Luck, harap dapat menang. banyak tu

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. kalo takde fb, boleh tweet kalao ader akaun twitter..takpun g+ jika ada akaun gmail

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...