Coklat Coral Sedap Hadiah Freshie Belek

Dah lama tak menang giveaway ni. al-maklumlah dah lama mood nak join giveaway hilang ke laut. Semalam dapat email daripada penganjur kata menang giveaway beliau. Tempat pertama lak tu. Sukanya.


Giveaway yang sangat simple dan pemilihan berdasarkan random lucky draw. Alhamdulillah lekat nama kat tempat pertama. Tahniah juga buat 2 pemenang yang lain.

Inilah hadiahnya..Coklat Coral

amik kat blog penganjur freshie belek

nampak sedap kan... tak sabarnya nak merasa 

Coklat coral delight diperbuat daripada hirisan badam, coklat susu, hirisan oren dan cornflake. Bentuknya kelihatan seperti terumbu karang. Ianya sangat enak dan rangup di makan sesuai untuk menjamu tetamu di musim perayaan ataupun di majlis-majlis yang bersesuaian.
Coklat coral delight boleh memberikan tenaga dan meningkatkan prestasi atlet.

Saiz bekas

9 cm lebar
9 cm panjang
12 cm tinggi
Isi kandungan lebih kurang 25 ketul ataupun 250 gram.


BUAT TEMPAHAN KALAU NAK YER...BERKUNJUNGLAH KE BLOG FRESHIE BELEK

Terima kasih kepada farz zull sebab sudi email saya pasal menang ni. dah lambat saya kasi detail sebenarnya.

4 comments:

  1. tahniah memang tmpt pertama lagi, sedapnya biskut tu....

    ReplyDelete
  2. ahaha, bru berpeluang kunjung ke blog lucky winners ni...amacam coklat coral delight yang marvelous tuh? hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...