Cantik ke Hodoh?

Al-kisahnya, aboh saya yang nak cari rim dan tayar untuk ketenya. Last2 anak dia yang rembat dulu. Teruja pulak nk tukar rim baru! Wajarlah..dah dekat 4 tahun saya pakai rim yang lama...dah nampak karat sangat dah. Outdated lak tu..haha...Kini tiba masanya nak manjakan cik viva saya tu ha.


Inilah rupa rim lama saya tu. Kalau cat/spray semula cantik jer tapi rim ni dah ada yang bengkok! Gatal tangan nak pakai yang baru pulak...boring dah pandang rim lama ni

inilah dia hasilnya. Saya dah trade in yang lama tu. Just tambah dalam 4 ratus lebih je lagi. Cantik tak? hehe..Tu yang lagi semangat nak bawa en viva jenjalan ni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...