BUFFERED EARNING PERTAMA 2012

Akhirnya...
Kesedihan terubat selepas 2 bulaN tak dapat BE baru.
Thanks to LG Optimus yang best tu!
Kalau korang perasan, nuffnang ada contest pasal LG Optimus ni..Henfon LG ni cantik jugak...




be pertama tahun 2012 ni..nampaknya kena mantapkan trafik pasni. kena akif contest lor sebabnya be ni singgah menari kat blog contest bukan blog utama!

4 comments:

  1. tahniah lyn, akak dah 3 bulan tak ber BE baru, waaa nanges

    ReplyDelete
    Replies
    1. samer2 kak..saya ni pun baru nk merasa tahun ni...gn nanges2...

      Delete
  2. thniah lin..smoga BE tu masyukk ye..

    ReplyDelete
  3. kakyng BE dah habis.. ari tu dpt pun utk blog kakyong72 tu.. huhuu.. blog baru belum dpt BE lagi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...