Blobby Plush Toy Nuffnang

Akhirnya ada jugak rezeki nak mendapatkan Toy ni..kebetulan saya kena naik KL untuk kursus. Mujurlah sempat jugak ke pejabat Nuffnang tu sebelum ofis dia tutup... Thanks pada orang yang angkat call semalam. al-maklumlah saya ni orang luar..tak tahu jalan kat KL tu. Saya usung plush toy tu ke sana ke mari bawa g Sogo. Hihi...
Kiut blobby toy tu. Tengok ni.. saya snap picture masa kat Hotel. Stay kat Brisdale skang ni. Cahaya mengakibatkan blobby plush toy kaler kuning. Sebenarnya kaler hijau pucuk pisang...



2 comments:

  1. la..kaler hijau pucuk pisang upernye...sebijik warne kuning,huhu

    bestnye dpt patung:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...