Berkursus Di Hotel Brisdale

Tuan blog sedang berkursus sekarang. Modul Integrasi PLKN.
Tempat di Hotel Brisdale, Kuala Lumpur
Hari ini adalah hai terakhir. Tak sabar nak balik Pahang. lalalalala
Gambar tak boleh ambil sebab peraturan sepanjang kursus ni sangat ketat! Lagipun agak privacy...
Dasyat kan...


Mintak maaf kepada semua yang datang ke sini dan meninggalkan jejak. Saya tak dapat nak blogwalking ke blog kawan2. paham2 ajerla... Penat kursus ni sebab banyak aktiviti. Habis pulak pukul 10.30 malam. Mata pun dah mengantuk. Nak jalan2 kat pasar malam kat bawah ni pun dah larat.


Layan sikit2 gambar Hotel yang diambil dari website Hotel Brisdale



Inilah rupanya bilik yang saya sedang stay sekarang.

Okeyla..terima kasih kerana sudi datang blog saya. Ini adalah entri autopublish...

5 comments:

  1. seronok juga berkursus kalau duduk kat hotel! selamat berkursus n selamat pulang!

    ReplyDelete
  2. nanti Lin kat kem mana?
    adik sis pun kursus TOT untuk Modul Integrasi last week..

    ReplyDelete
  3. best lah lin.. dpt ke hotel hebat.. ;)

    ReplyDelete
  4. selamat berkursus, kursus untuk pengajar PLKN ke tu?

    ReplyDelete
  5. Denaihati : aah..kursus untuk pengajar PLKN modul integrasi jer
    kakyong : tak best mana pun hotel tu..hihi

    saya tak boleh guna fungsi balas kat comment anda...taktau apa masalah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...