Alahai Lin Azlina

Sebenarnya arini mood nak menulis macam hampeh! 2 hari lepas saya bizi menyiapkan kerja. Now bila dah siap kerja jadi malas pulak nak berblogging...
Kesihatan pun agak kurang baik...batuk memanjang!
Dah minum soy collagen dan cocoa collagen power plus tapi mengapa macma tak berdaya jugak ni.
VCO pun dah telan hari2 namun masih belum bermaya...


Alahai diriku...


Nak letak gambar apa erk yang sesuai untuk entri ini??? hehe

5 comments:

  1. Alahai siannye..

    Moga cepat sihat ye..

    Myra pun selsema ni, dah le nak exam..huhuu

    ReplyDelete
  2. siannya lin... kalau tengah tak sihat, nak buat apa pun tak bermaya kan.

    ReplyDelete
  3. batuk memang mengganggu ... byk sgt makan 'ubat' tu lin.. berlaga2 deme dlm badan lin tu.. org kata apa, proses 'menyuling' (x tau term yg betui) sedang berlaku.. tu yg sistem dlm badan bercelaru sikit tu.. bg la tempoh bertenang 2-3 minggu..

    ReplyDelete
  4. Salam.
    Kena jumpa doktor kalau sakit dan jangan lupa makan ubat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...