11 NOVEMBER 2014

Tempat Lepak Di Kuantan Yang Best

Kalau saya turun Kuantan, biasanya amlas nak fikir pasal kedai nak pi makan tengahari, jaid, di sinilah tempat saya akan bawak adik2 saya makan. Sekadar isi perot jer dulu. Nanti dah petang2 sikit boleh dinner. lagi best!
Saya akan mintak laksa penang biasanya. Bersama teh ais kegemaran

Makan dulu baru leh posing2...hehe

view kat Taman Gelora. Dekat dengan Pantai. Angin sepoi2 jer

Adik saya yang jadi photographer

Kalau datang Kuantan, datanglah menikmati suasana di Taman Gelora ni. Jalan menuju ke Teluk Chempedak. Memang kawasan rekreasi seisi keluarga. Boleh jogging2 jugak. Ada tempat duduk...Kedai makan pun banyak kat area situ. Taman permainan pun ada. Nanti saya snap yer.

Saya ada buat photoshoot bersama kawan di Taman Gelora ni--- > Sesi berphotoshoot mengada. Biasanya orang buat outdoor wedding jugak kat sini tau. More picture...






6 comments:

  1. salam kenal...

    kuantan memang sentiasa menggamit memori...sm teknik class of '94..

    ReplyDelete
  2. hye... orang kuantan rupanya. sekampung la kita.. hehe.. owh, lupa plak.. nak try cocoa collagen ye? boleh2.. nanti emailkan saya alamat ye.. junn5080@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. ke kuantan singgah ke tempat kami...
    https://www.facebook.com/pages/Akob-Patin-House-Kuantan/144135018994606

    ReplyDelete
  4. terbaik
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Saya suka karipap ayam kat situ. erebut-rebut nak membelinya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...