Tempat Lepak Di Kuantan Yang Best

Kalau saya turun Kuantan, biasanya amlas nak fikir pasal kedai nak pi makan tengahari, jaid, di sinilah tempat saya akan bawak adik2 saya makan. Sekadar isi perot jer dulu. Nanti dah petang2 sikit boleh dinner. lagi best!
Saya akan mintak laksa penang biasanya. Bersama teh ais kegemaran

Makan dulu baru leh posing2...hehe

view kat Taman Gelora. Dekat dengan Pantai. Angin sepoi2 jer

Adik saya yang jadi photographer

Kalau datang Kuantan, datanglah menikmati suasana di Taman Gelora ni. Jalan menuju ke Teluk Chempedak. Memang kawasan rekreasi seisi keluarga. Boleh jogging2 jugak. Ada tempat duduk...Kedai makan pun banyak kat area situ. Taman permainan pun ada. Nanti saya snap yer.

Saya ada buat photoshoot bersama kawan di Taman Gelora ni--- > Sesi berphotoshoot mengada. Biasanya orang buat outdoor wedding jugak kat sini tau. More picture...






7 comments:

  1. salam kenal...

    kuantan memang sentiasa menggamit memori...sm teknik class of '94..

    ReplyDelete
  2. hye... orang kuantan rupanya. sekampung la kita.. hehe.. owh, lupa plak.. nak try cocoa collagen ye? boleh2.. nanti emailkan saya alamat ye.. junn5080@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. ke kuantan singgah ke tempat kami...
    https://www.facebook.com/pages/Akob-Patin-House-Kuantan/144135018994606

    ReplyDelete
  4. terbaik
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Saya suka karipap ayam kat situ. erebut-rebut nak membelinya...

    ReplyDelete
  6. Adakah anda seorang lelaki perniagaan atau perempuan? Adakah anda dalam keadaan huru-hara kewangan atau melakukan Anda memerlukan dana untuk memulakan perniagaan anda sendiri? Perlu memberi pinjaman hutang mereka atau membayar bil-bil anda atau memulakan perniagaan yang bagus? Adakah anda mempunyai skor kredit yang rendah dan anda akan mendapati sukar untuk mendapatkan pinjaman modal daripada bank / institusi kewangan lain tempatan? Anda memerlukan salah Pinjaman atau pembiayaan untuk apa-apa sebab seperti: E-mel: ptlender01@gmail.com

    a) Pinjaman Peribadi, Pengembangan Perniagaan,
    b) Permulaan Perniagaan, Pendidikan,
    c) Penyatuan Hutang,
    d) Pinjaman Wang Keras

    BORANG PERMOHONAN
    Nama: _________
    Alamat: _________
    Negara: _________
    Pekerjaan: _________
    Pinjaman Request__________
    Tujuan loan__________
    Pinjaman Duration__________
    Pendapatan bulanan:_________
    Nombor telefon:_________

    Kami menawarkan pinjaman pada kadar faedah yang rendah sebanyak 3% dan dengan cagaran dan tidak Cagaran, kami menawarkan pinjaman peribadi, pinjaman penyatuan hutang, Capital modal teroka, pinjaman perniagaan, pinjaman pelajaran, gadai janji atau Pinjaman untuk apa-apa sebab ".

    Walau bagaimanapun, kaedah kami menawarkan kemungkinan untuk menentukan jumlah pinjaman yang diperlukan dan juga tempoh yang anda mampu, memberikan anda Peluang sebenar mendapatkan dana yang anda perlukan!

    Hubungi kami melalui E-mel: ptlender01@gmail.com
    Bacon Tasha Elizabeth®

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...