SPY PEN - HADIAH KEDUA YANG BEST

Kenal dengan Usahawan terkenal En. Shahabudeen Jalil?
Jikalau ingin mnegetahui serba ringkas pasal beliau, jom terjah entri en.shahabudeen jalil usahwan muda yang berjaya dalam bidang borong ke China.
Saya sangat bertuah kerana beliau telah menghadiahkan saya satu produk yang memang saya teringin nak beli pun. Spy pen! Kisah spy pen telah saya ceritakan di entri sebelum ini.
Kini, spy pen tersebut telah selamat saya terima dengan baiknya pada hari Sabtu yang lepas. Suka sangat!
Jom tengok rupanya yang sebenar.
inilah rupa bungkusan spy pen tu! kotak luarnya

bila dah bukak, inilah isinya. Ada 2 komponen pen yang perlu dismabung serta set kabel nak transfer ke pc.

inilah dianya spy pen tu! Saya pun lum guna lagi. Kena baca instruction dulu baru tahu nak guna...

Pasni lehla bawak g mana2 dan spy! syoknya!

THANK TO EN.SHAHABUDEEN di atas hadiah BEST ni...

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...