SPY PEN HADIAH DARIPADA USAHAWAN TERKENAL



Ini adalah sebuah pen yang juga berfungsi sebagai video camera. Pen ini sangat berguna untuk merekod video.
kapasiti : 4 GB

Saya telah menerima lamaran daripada en.shahabudeen untuk membuat review pasal kursus serta trip borong ke china dan beliau telah memberi penghargaan untuk saya memilih samada mahukan ikan remote control ataupun spy pen.
Jadi, saya telah memilih spy pen sebabnya senang nak rekod nanti. Cambest jerkan. Tak sabar nak tunggu sampai. En. Shahabudeen kata insyaAllah dia akan postkan arini.

Siapa yang berminat pasal kursus borong ke china ni cepat terjah website beliau untuk mengetahui masa kursus yang terdekat. Di samping itu, ilmu keusahawanan turut diperturunkan kepada bakal2 usahawan.

5 comments:

  1. Wahhh kak.. Bestnye spy pen ni. Cam berminat gak dni nak ada pen tu walopun xkeje. Hehe wat masa ni dni tgu panggilan spa8 tu.. Baru je isi borang. Tah bila dia nak panggil tmuduga kih3


    P/s: dni jual collagen.. Tp blum ltak d blog. Sekotak rm56 :)

    ReplyDelete
  2. wow bestnya lin dpt spy pen... :)
    tahniah

    ReplyDelete
  3. tahniah.
    mudahan akan jadi usahawan juga nanti.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...