SHAHABUDEEN JALIL USAHAWAN DAN SAUDAGAR DAGANG CHINA

* Sticky post selama 2 hari yer sehingga 12/01/2012 jam 11:59 pm *

Jika anda berminat untuk menjadi seorang usahawan, cubalah mintak tip dari seorang usahawan yang memang dah terkenal serta berjaya ini----> En. Shahabudeen Jalil bin Kamarul Jaman.
PROFIL

En.Shahabudeen merupakan Pengurus dan Pakar Perunding Anzac Consultancy di mana syarikat beliau menawarkan kursus serta pakej untuk para usahawan yang ingin memborong di China. Syarikat beliau adalah syarikat perintis yang menawarkan servis sedemikian. Jadi, tidak hairanlah syarikat ini terus maju dan bergerak ke hadapan bagi membantu para usahawan yang berminat untuk membeli barang dengan harga yang murah tanpa melalui 'orang tengah'!

Jika hendak menceritakan sejarah penglibatan beliau memang agak panjang. Bermula dengan penjualan barangan Thai dan Vietnam di internet , beliau terus mengorak langkah dengan memborong barangan dari China yang dikenali sebagai "syurga membeli belah".

PENCAPAIAN

Terlalu banyak pencapaian yang telah dinobatkan kepada beliau namun, itu semua tidak melekakan lansung usahawan muda yang berjiwa kreatif ini untuk terus membantu usahawan lain turut berjaya seperti beliau. En. Shahabudeen menganjurkan KURSUS BORONG CHINA iaitu  sebuah kursus komprehensif yang menerangkan kepada usahawan mengenai panduan-panduan dan langkah-langkah awal sebelum dan semasa memborong di China. Melalui kursus ini juga, usahawan dapat mempelajari pelbagai tips, panduan, dan ‘trick’ sebelum dan semasa melakukan pemborongan di China Untuk setiap sesi, tempat adalah terhad untuk 60 orang sahaja. Untuk keterangan lanjut berkaitan KURSUS BORONG CHINA anda bolehlah melayari website beliau di KURSUS BORONG CHINA  


Sekitar kursus anjuran beliau

MUNCUL DI MEDIA

Usahawan muda ini juga BANYAK kali muncul di media cetak mahupun di kaca televisyen. Yang terbaru pada 10 Januari 2012.
Anzac Consultancy juga pernah mendapat liputan oleh Majalah 3.


Pernah juga muncul di TV9- Nasi Lemak Kopi 0


En.Shahabudeen membuka peluang kepada kita terutamanya kaum bumiputera Melayu untuk berkecimpung dalam bidang usahawan ini tanpa melalui orang tengah. Bimbingan dan tip akan dikongsikan semasa kursus agar para usahawan dapat menguasai bidang ini dengan jayanya. Apabila bercakap pasal perniagaan pastinya modak akan menjadi taruhan. Jangan risau kerana En.Shahabudeen turut berkongsi berapakah modal yang diperlukan untuk memborong di China di dalam blog beliau. Blogger jugak ni..hehe..

Di blog beliau, banyak ilmu yang dikongsikan bersama. Antaranya ialah : 
  1. Panduan memulakan bisnes part 1-3
  2. Bagaimana mengingati apa yang dipelajari
  3. Idea produk terkini - membanyar dengan jam tangan
TESTIMONIAL 



Untuk mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut pasal Kursus Borong Ke China ni, jom terjah blog tersebut dan hadiri kursus yang dianjurkan. Anda pasti berpuas hati dengan ilmu yang dipelajari. Selepas mengahdiri kursus, bolehlah menyertai rombongan ke China pulak selama 4 hari 3 malam. Banyak tempat yang akan dilawati sepanjang tempoh tersebut.

★ JADUAL TERKINI ROMBONGAN / TRIP KE CHINA ★



TARIKH



KUOTA



STATUS



24 Februari 2012 – 27 Februari 2012



40 orang



DIBUKA



9 Mac 2012 – 12 Mac 2012



40 orang



DIBUKA



16 Mac 2012 – 19 Mac 2012



40 orang



DIBUKA



Akan datang




Sebarang Pertanyaan, Sila Hubungi:




TEL: 017 251 7515

Facebook Page pun ada juga ---> facebook kursus borong ke china


Jika ada antara kawan2 yang berminat nak jadi usahawan, jom sertai kursus dan lawatan borong ke China Anzac Consultancy ini. Pasti berpuas hati...
Ini adalah segmen review khas untuk en. shahabudeen jalil yang juga merupakan pengarah lot.my

6 comments:

  1. Assalamualaikum.... kalau nak berjaya di negara orng memang susah tpi yng nie wa memang tabeklah... Datang dari blog kak mia.... hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau pandai berniaga, memang kaya :D

    ReplyDelete
  3. http://wanwidget.com
    haaa, inilah yg saya cari selama ini

    ReplyDelete
  4. Menarik nie..

    Sesuai untuk mereka yang nak berkecimpung dalam arena bisnes

    ReplyDelete
  5. wah.. sponsor post ke ni??

    hebat en shahabudeen ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...