Seronok dapat hadiah pertama Januari


Email daripada penganjur. Seronok! Target nk HTC Phone tapinya dapat 3rd proze jer. Tak tahu hadiah apa sebab penganjur tak mention pun hadiah apa. Contest ni daripada FB. Sempena christmas...


Inilah hadiah2 yang saya dapat.

1) Set keyboard dan mouse yang sgt awesome! Tapi simpan jerla sebab kat umah dah takde desktop. Set tu kaler hijau dan sangat cantik tau. Agak2 kalo nak jual ada x yang nak beli erk...
2) CD universal studio. penyanyi omputeh..saya pun xkenal..hehe
3)Toys..kalo tak silap android toy tu. Suka!
4) Google pny hiasan. Kita cucuk kat usb port pastu menyala dengan changing color! so nice...

bestnya kalao menang ipad 2 takpun iphone 4s! 


7 comments:

  1. tahniah..
    takperlah tak dapat HTC..
    dapat hadiah lain pon dah gembira kan..

    ReplyDelete
  2. wahh..bestnye sis..
    congrats2..cantikla yg google tu.. :)

    ReplyDelete
  3. best nyer lin ... slalu mng sumthing .. ;)

    cun betol set keyboard tu .. berkenan ai

    ReplyDelete
  4. thniah lin..jd la tu..len kali mne tau ada rzeki mng ipad 2 lak..hehe..

    ReplyDelete
  5. wahh..tahniah lin..besh jugak tu hadiahnya.. nak mitak tlun klik like kat http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150485833724677&set=a.10150463338364677.370360.232667634676&type=3&theater

    ReplyDelete
  6. tahniah..... nanti lain kali dapat yang lagi gempak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...