11 NOVEMBER 2014

PRODUK NAK GEMUK DAN NAIKKAN BERAT BADAN

Saya teruja nak google pasal beberapa produk untuk menaikkan berat badan disebabkan salah seorang kawan saya ni yang terlalu kurus! Dia mintak tolong saya carikan tips nak gemuk ni. Saya nak kurus, dia nak gemuk! macam2la...
Melalui hasil pencarian saya tadi, saya adalah jumpa beberapa produk nak gemuk ni. Nak cakap pasal tip pun saya rasa orang yang nak gemuk ni selera makan memang dah besar! Malam2 pun still makan benda yang berat2 dan banyak kali sehari jugak makan.

Yang ni saya terbaca kat satu forum ni pengalaman seorang pengguna tu. Beratnya 37kg dengan ketinggian 152cm jer. So, dia kata dia try satu produk sendayu tinggi.Namanya Syncro Energy. Berat badan beliau skang dah naik jadi 42kg...


Inilah rupanya produk tu. Saya petik beberapa info pasal  produk ni dari WANITA2U.COM

SUMBER INFORMASI:
Kandungan Bahan Aktif:
 Sholagogue
Memanaskan badan dan mengeluarkan air berlebihan agar payu dara seimbang dan kembali kepada bentuk asal.
 Deobstruent
Dapat mengatasi masalah kulit berkedut dan mengelambir di samping meningkatkan tenaga dan menghilangkan kelesuan.
 Lactagogue
Akan meransangkan kelenjar supaya menghasilkan susu yang banyak hanya untuk ibu yang sedang menyusukan anak.
 Parturifacient
Bertindak aktif menyegarkan payu dara dan mengekalkan keremajaan kulit.
SIMPTOM AWALAN:
 Pada peringkat awal, buah dada akan berdenyut kerana ia sedang menegangkan buah dada yang telah kendur.
 Selera makan semakin bertambah.
 Warna puting menjadi lebih cerah.
 Keinginan seks meningkat.
 Kulit menjadi lebih cantik.
 Bagi ibu menyusukan anak, air susu menjadi banyak.
 Puting susu menjadi gatal.
 Kerap buang air kecil.
 Mengeluarkan keputihan.
Antara Kebaikan Dan Kelemahan Syncro Energy:-
Syncro Energy adalah sejenis produk yang dinantikan oleh wanita dimana ia dapat menegangkan payu dara, mencantikkan dan awet muda. Walau bagaimanapun, hanya wanita tertentu sahaja yang bolh mengambilnya.
 Wanita gemuk tidak dibenarkan ambil Syncro Energy bersama Slimming Set sekaligus kecuali jika berjaya menurunkan berat badan antar 8-10 kg.
 Selera makan akan bertambah dan keinginan seks meningkat. Wanita kurus digalakkan mengamalkan Syncro Energy.
 Wanita yang menyusukan anak boleh mengamalkan produk ini. Ia tidak menggemukkan kerana vitamin yang ada pada ibu akan diberi kepada bayi.


Mungkin produk ni boleh membantu. Tapi, saya tak pastila orang belum kahwin boleh ke tak ambil produk ni yer.

Ada satu lagi produk ni. Namanya ALFAFA TONIC R95
Produk ni dijual oleh Kak Zue -----> kedai online kak zuzila
Silalah berkunjung ke blogsho beliau yer untuk lebih penerangan.

Ada jugak kawan saya sorang ni yang minum pati ikan haruan untuk gemuk...macam2la kan..depends pada orang jugak kan.

Siapa yang pernah try  lagi produk lain selain weight gain untuk menaikkan berat badan. Saya ni makan jer banyak sikit sure dah naik...
Ada jugak yang kata kena bina muscle baru leh naik berat badan. Betul ker erk?

Kalau terlalu kurus memangla penampilan pun agak kureng kan. Tapi, syoknya kalo saya kurus....hehe...


Jom Langsing!!! Dapatkan caranya di SINI

12 comments:

  1. Dah follow dah.

    Jom join bloglist kiera:
    http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

    ReplyDelete
  2. heee ... klaka kan .. kite sibuk2 nak kurus , ada org nak gemuk pulak ... same kes la dgn abg sy sorang tu... :p

    ReplyDelete
  3. Peliklak rasanya,,,biasanya orang yang gemuk nak kurus tapi ini orang kurus nak gemuk pulak,,,

    ReplyDelete
  4. tak de peliknya.. orang yang terlalu kurus or orang yang terlalu gemuk pasti akan faham apabila diri mereka dihina oleh kawan2 akibat bentuk badan mereka.

    ReplyDelete
  5. dulu masa mudah kurus..
    hari2 makan berat2 cth bfast :kentang, telur, keju, susu, roti canai.. dan mcm2 lah.. tp bukan makan dlm kuantiti besar, sikit2 & kerap2.


    bila dah kahwin, berat naik bertambah2 (bahagia lah konon).. berjaya turun kan kejap jer.. pastu beranak, & beranak lagi.. turun sat,.. skrg ni makin menebal pulak lemak nya.. hihihiii...

    ReplyDelete
  6. masalahnya sekarang mkn bnyak tp x jadi ke badan...dan badan menten kurus mcm lidi..teringin gak nk gemuk.hikhikhik

    ReplyDelete
  7. Salam..sape nak gemuk gi kat sini http://ginsenggemuk.blogspot.com ginseng ni HALAL dan ada kelulusan KKM :-)

    ReplyDelete
  8. huhu...saya mahu naikkan berat badan..bosan suda orang asyik kata kurus..sekarang betul2 macam tengkorak yang tengah bergerak.hehe..tq for info..

    ReplyDelete
  9. Salam 1 malaysia…disebabkan terdapat terlalu ramai yang bertanyakan tentang dimanakah hendak membeli
    Produk gemuk Ban Kah Chai Ginseng Plus Zheng Fei Capsule jadi saya terdetik untuk membantu kamu semua membeli produk ini dengan cara saya membeli di kedai ubat cina berhampiran rumah saya dan poskan kepada kamu semua (jika masih ada yang tidak tahu nak beli kat mana).Bayaran pos ditanggung kamu Cuma upah sahaja saya rm3 (minyak motor+masa+nak ke pejabat pos+ nak membalut)

    Rujuk link dibawah,untuk rates penghantaran dan track & trace penghantaran pos laju

    www.pos.com.my/pos/appl/fast_mail_rate.asp
    www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp

    1 kotak (50 biji) saya beli hari tu di kedai ubat cina RM 21.90 (tak termasuk kos penghantaran)
    Contoh: beli 1 kotak-penghantaran semenanjung Malaysia ( RM 21.90+RM 4.50 (penghantaran)+RM3 (upah)= RM 29.40)

    nanti mesejkan nama + alamat +jumlah order ke 019-9551296 (syed)- (nanti saya reply nombor bank untuk bayaran)
    produk halal.insyaallah…rezeki dari allah

    ReplyDelete
  10. Salam 1 malaysia…disebabkan terdapat terlalu ramai yang bertanyakan tentang dimanakah hendak membeli
    Produk gemuk Ban Kah Chai Ginseng Plus Zheng Fei Capsule jadi saya terdetik untuk membantu kamu semua membeli produk ini dengan cara saya membeli di kedai ubat cina berhampiran rumah saya dan poskan kepada kamu semua (jika masih ada yang tidak tahu nak beli kat mana).Bayaran pos ditanggung kamu Cuma upah sahaja saya rm3 (minyak motor+masa+nak ke pejabat pos+ nak membalut)

    Rujuk link dibawah,untuk rates penghantaran dan track & trace penghantaran pos laju

    www.pos.com.my/pos/appl/fast_mail_rate.asp
    www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp

    1 kotak (50 biji) saya beli hari tu di kedai ubat cina RM 21.90 (tak termasuk kos penghantaran)
    Contoh: beli 1 kotak-penghantaran semenanjung Malaysia ( RM 21.90+RM 4.50 (penghantaran)+RM3 (upah)= RM 29.40)

    nanti mesejkan nama + alamat +jumlah order ke 019-9551296 (syed)- (nanti saya reply nombor bank untuk bayaran)
    produk halal.insyaallah…rezeki dari allah

    ReplyDelete
  11. kalau dari singapore macam mane nk order atau beli?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...