Pening dan serabot isu "double comment box"!

Pening dan serabot..
Puas saya serach n try solution yang ada di internet pasal nk remove kotak komen  ni yang ada dua. Tapi, still tak jadi jugak.
Mula2 bila dah fedup tu nak tukar semua sekali layout ni tapi malas pulak sebab nnati banyak kerja pulak nak tambah macam2 widget dan tukar2 code yang penting tu. Last2 saya mintak tolong necafe ais jerla..harap2 dia sudi tolong...saya dah komen kat pos dia..



Siapa2 yang sudi membantu saya amatlah dialukan..
Terima kasih kepada sis ekin dan cikpuanhady  sebab menegur pasal ni. Saya memang tak perasan lansung tau

7 comments:

  1. Insya Allah, nanti settle lah kan..

    wah dah berwajah baru blog ni.. nampak kemas sikit...

    ReplyDelete
  2. Lorrr btol lah.. Ada dua.. Yong pon xreti nk bntu..hrp de yg sudi bntu

    ReplyDelete
  3. @kakyong

    hehe..mmg target nk kemaskan blog pun..bloglist tak masukkan lagi ni... harap2 cepatlah setel

    ReplyDelete
  4. @alinac lover maribinablog akan membantu kot...tunggu jerla dia reply email

    ReplyDelete
  5. ha, yang bezakan warna tu, ada error ke cemana ek? kod kat blog akak tu lain sikit ngan kod kat blog maribina blog, tapi kod tu dari dia gaks..

    ReplyDelete
  6. a'ah kan..ada dua pulak....hmmmm

    ReplyDelete
  7. insyaallah akan resolved nanti..hihi
    asa long masih berfungsi ok la tu kan...(^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...