NUFFNANG DAN CHURP2 TAK PROSES PAYMENT LAGI

Sedih betulla...ingatkan new year ni dapat duit lebih sikit. Sepatutnya masa  ni saya dah terima email dari nuffnang mengatakan akan dapat payment dan cek pasti menyusul dalam masa seminggu! Tapi, saya masih jugak belum terima email daripada pihak nuffnang tu. 
Oh en.Nuffnang...mengapa lambat sangat proses payment kali ni. Menyesal lak cash out masa tu sebabya sekarang ni buffered earning saya semua dah metered! At least bagi saya buffered earning baru okey jugak kan.
kali keempat masa tahun 2011 saya cash out. 

Ada tak kengkawan yang cash out masa bulan 11 baru ni yang dah dapat email daripada nuffnang? Ke saya sorang jer yang masih belum terima. Nak hantar ticket ar kat diorang tanya kenapa lambat sangat. Risau jugak. Walaupun earning yang saya cash out tu tak banyak sangat tapi at least bolehlah menambahkan sikit2 income. Churp-churp pun masih tiada khabar berita! Saya cash out di hari yang sama dengan nuffnang.

(Biasanya dalam tempoh sebulan mesti dah dapat cek ni....)

9 comments:

  1. sy pun sama,
    duk nunggu churp2 nyer cek,
    lambatnyer burung biru itu terbang.. ;-p

    ReplyDelete
  2. eh..nape kotak komen ni ada dua..ha, saya cash out lan 10 aritu..dah dpt email tu, tp tak kol lagi org rumah tny..

    ReplyDelete
  3. @cikpuanhady ada 2 caner sis? bulan 10 mesti dh dpt..sy cash out bulan 11

    ReplyDelete
  4. @♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ aahla...lmbt betol burung biru tu erk...tak sabar nk rasa income burung biru neh

    ReplyDelete
  5. lin,kotak komen *catat ulasan* ni ada 2 tau..hihi...
    setakat ni akak x cash out lagi..konon nk bg byk..wakakaka

    ReplyDelete
  6. memang semua lambat lin.. ;)
    blogger kan dah makin ramai..

    ReplyDelete
  7. bee cashout churp2 2011-11-13 dah dapat invoice tu , nanti ada lah tu lin ..

    ReplyDelete
  8. kenapa ada 2 tempat komen ek lin ?

    ReplyDelete
  9. bestnya...banyak betul cash out tu..huhu..

    http://dzuandiey.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...