Nuffnang dan Buffered Earning

Ini entri sedih...
hihi..
dah dekat 2 bulan saya tak dapat BE baru.


Last bulan 11 tahun lepas. Itu pun di blog contest.

Amaun pun baru RM32. Nak cash out pun tak lepas lagi. Last cash out hujung bulan 11 lepas. 
Nuffnang, bagilah BE baru supaya menari2 kat blog saya yang berwajah baru ni. 

Apakah tip2 nak dapatkan buffered earning ni yer kawan2?

7 comments:

  1. lame dah tak dapat BE..
    malas je rse nk tgk.. :)

    ReplyDelete
  2. hahaha saya dah bertahun tak dapattt. hehehe nak kena mintak ni dengan nuffnang. hehehehe

    ReplyDelete
  3. try search tips2 di blog2 tegar...seperti shakiddo.com dll. hehe~ sy pon belaja n amik tips dr mereka yg berpengalaman..

    google aje pon leh....

    ReplyDelete
  4. sme la..dah takde BE baru jgk..

    ReplyDelete
  5. tahniah.. banyak jugak tu lin.. kakyong punya separuh dr tu jer.. sbb takde BE.. uwwaaa.. sabor jer lah,,

    ReplyDelete
  6. hihi..me pon dah takde be dah..baru je tekan cash out tadi..

    ReplyDelete
  7. ingat ada bagi tips kat sini td..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...